Drengene bag filmene

Vi fortæller historier, og laver film

Vi er to kreative hoveder, som brænder for at lave film og fortælle historier. Vores passion for det vi gør er grundstenen i vores arbejde.

Storytelling fra hjertet

Vi er specialister i at fortælle autentiske historier. Det er vi i kraft af vores kærlighed for filmhåndværket, hvilket også skinner igennem i de produkter vi leverer.

Gustav Idun Sloth

25 77 28 67

Markus Hasselgaard

61 33 50 65

Historien bag

Vores fælles interesse for at lave video startede, da vi var helt små.

Vores samarbejde startede i 2009, hvor vi lavede vores første video sammen på hobbyplan. I dag driver vi virksomheden, Movimentum i professionelt regi, og har gjort det siden januar 2017. Selvom det at lave film i dag er vores fuldtidsarbejde, så er glæden ved at lave film og fortælle historier stadig kernen i alt, hvad vi gør.

Vi startede Movimentum imens vi begge gik i gymnasiet. Da vi blev studenter i 2017 var der så godt gang i forretningen, at vi valgte at gå fuld tid. Siden har vi opbygget et bredt portefølje bestående af bl.a. reklamefilm, eventvideoer, e-learning-materiale og meget mere.

Der var ikke plads til mange pixels på skærmen i 2009, men det var her vi fandt interessen for at lave film.

Samarbejdspartnere

Vi har en række samarbejdspartnere som vi jævnligt laver projekter med. Det gør bl.a., at vi kan tænke hele værdikæden ind, når vi producerer film.

Komio

Dotmore

Mediapoint

Lad os komme i gang

Vi er kreative mennesker af natur, og nyder at få muligheden for at tænke anderledes og ideudvikle på en opgave. Dermed kan vi både løse traditionelle produktionsopgaver, men vi har også muligheden for at tage skridtet videre og udvikle dit næste videokoncept.

Få fat på os

Skal vi lave noget fedt sammen?

    Gustav går på en sandklit ved Rubjerg Knude fyr