Movimentum - videografer i Nordjylland
About

Vi laver film


Movimentum I/S består af to passionerede filmskabere, Gustav Idun Sloth og Markus Hasselgaard. Sammen har de lavet alt fra actionpræget reklame- og eventvideo til sagligt uddannelsesmateriale.


Vores samarbejde startede i 2009, hvor vi lavede vores første video sammen på hobbyplan. I dag driver vi virksomheden, Movimentum I/S i professionelt regi, og har gjort det siden januar 2017. Her har vi opbygget et bredt portefølje bestående af bl.a. reklamefilm, eventvideoer, e-learning-materiale og meget mere. Vi er begge af den opfattelse, at film og video er et uvurderligt redskab når det kommer til markedsføring og storytelling. Målet for os, er at finde og formidle den gode historie gennem video - kan man det, og forstår man at bruge video i en meningsfuld kontekst, så kan man gøre ting, der ellers ville være umulige gennem traditionelle medier.


Vi holder til i iværksættermiljøet GARAGEN på Amtmandstoften 1 i Hjørring. Når vi ikke er ude i marken for at optage, arbejder vi til daglig her, hvor tiden går med at redigere, ideudvikle og holde møder med vores kunder. Vores omgivelser udgør et sundt miljø, hvor vi kan hente sparring hos vækstvejlederne og de andre iværksættere i huset.


Vi er kreative mennesker af natur, og nyder at få muligheden for at tænke anderledes og ideudvikle på en opgave, når det giver mening. Dermed kan vi både løse traditionelle produktionsopgaver, men vi har også muligheden for at tage skridtet videre og udvikle dit næste videokoncept.

0

eksponeringer af vores videoer

0

gigabyte råmateriale

0

færdiggjorte projekter